'Charleroi heeft gedroomde opvolger Penneteau beet: revelatie Koffi komt over'

'Charleroi heeft gedroomde opvolger Penneteau beet: revelatie Koffi komt over'

02-07-2021 11:45
4

Sporting Charleroi heeft een stevige versterking beet onder de dwarsligger. Hervé Koffi zal namelijk de overstap maken richting het Zwarte Land. De overstap van de ontdekking uit het voorbije seizoen is ei zo na in kannen en kruiken.

Volgens Het Nieuwsblad zet Koffi vrijdagavond zijn handtekening onder een verbintenis op Mambourg, áls hij slaagt voor zijn medische proeven tenminste. Dat lijkt echter een formaliteit te zijn. Koffi ondertekent een contract van drie seizoenen bij Charleroi, dat hem overneemt van Lille OSC. Daar had de doelman geen uitzicht op speelkansen.

Nochtans deed Koffi het de voorbije jaargang uitstekend, weliswaar op huurbasis bij Royal Excel Moeskroen. Aan het einde van de rit moesten Les Hurlus zich neerleggen bij degradatie, maar dat zal niet aan hun sluitstuk gelegen hebben. Die pakte met de regelmaat van de klok uit met geweldige reflexen. Die kunstjes mag hij herhalen in Charleroi.

Zo hebben de Carolo's eindelijk hun beoogde nieuwe doelman te pakken. Eerder werd immers al afscheid genomen van Nicolas Penneteau en doublure Remy Descamps.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s