'Ook frictie tussen Mbappé en Griezmann: PSG-ster jaloers op Barça-aanvaller'

'Ook frictie tussen Mbappé en Griezmann: PSG-ster jaloers op Barça-aanvaller'

Gepubliceerd: vrijdag 2 juli 2021 om 07:20vr 02-07-2021 om 07:20

Het heeft flink gerommeld in de Franse selectie. Kylian Mbappé had niet alleen moeite met Olivier Giroud tijdens het EK, maar ook zijn relatie met Antoine Griezmann is 'verre van vriendschappelijk'. De sterspeler van Paris Saint-Germain is 'jaloers' op de aanvaller van FC Barcelona, meldt L'Èquipe.

Didier Deschamps noemde Griezmann tijdens het toernooi 'één van de beste aanvallers aller tijden'. De dertigjarige aanvaller geniet dan ook het volle vertrouwen van de Franse bondscoach, van wie hij de vrije trappen en strafschoppen mag nemen. "Griezmann is een topatleet mét een ego", zegt Sébastien Tarrago, die Les Bleus op de voet volgt voor de Franse sportkrant. "Sinds 2016 is hij de leider van het team, maar nu ziet hij het fenomeen Mbappé komen."

Het boterde niet tussen de goudhaantjes van Frankrijk. "Het ging er slecht. Mbappé was veel drukker met het feit dat Griezmann de hoofdrol opeiste dan dat hij zijn beste versie liet zien om Les Bleus aan overwinningen te helpen", aldus Tarrago, die weet dat er in 2018 al frictie ontstond tussen de aanvallers. Griezmann zou altijd een veel positievere houding richting het team hebben gehad dan Mbappé, die 'veel egoïstischer is en gefocust is op zijn eigen prestaties.'

The Athletic schreef al dat de ruzie tussen Mbappé en Giroud nooit echt werd bijgelegd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws