'Clubloze Messi nog niet akkoord over nieuw contract, Laporta en sponsoren balen'

'Clubloze Messi nog niet akkoord over nieuw contract, Laporta en sponsoren balen'

01-07-2021 09:06
8

Volgens Marca heeft FC Barcelona nog altijd geen akkoord bereikt met Lionel Messi over een contractverlenging. De Argentijnse superster is sinds donderdag transfervrij.

Recent werd nog bekend dat het een kwestie van tijd was voordat de verlenging van Messi officieel zou worden. Marca spreekt dat enigszins tegen: volgens de Madrileense sportkrant zijn er verschillende punten in het contract waar de partijen het nog niet over eens zijn. Van een akkoord is dus nog geen sprake. Binnen enkele dagen zou er echter wel een doorbraak kunnen plaatsvinden.

Op dit moment lijken er geen andere clubs werk te maken van de komst van Messi. Toch sluit Marca niet helemaal uit dat teams zich in de toekomst toch nog zullen melden bij het management van de 148-voudig international.

Door de financiële problemen van Barça heeft Messi zijn handtekening nog niet onder een nieuwe verbintenis gezet. President Joan Laporta baalt ervan dat de captain nog niet heeft verlengd. Veel sponsoren van Barcelona zijn er ook niet blij mee dat Messi nu transfervrij is.