Beerschot verslaat Duitse derdeklasser en Eupen wint nipt van Seraing

30-06-2021 19:10

In de voorbereiding voor het nieuwe seizoen hebben woensdag K. Beerschot V.A, Eupen en RFC Seraing een oefenwedstrijd gespeeld. Beerschot won met 1-2 bij het Duitse SC Verl. In Eupen tegen Seraing werd het 2-1.

Nadat Beerschot in een eerste oefenwedstrijd 1-1 gelijkspeelde tegen Club Brugge, wist het nu met 1-2 te winnen tegen Duitse derdeklasser SC Verl. Bij de Antwerpenaren stond nieuwe aanwinst Thibaut De Smet in de basis. Aan de rust stond het nog 0-0 maar vlak na de pauze, in minuut 49, zette Blessing Eleke Beerschot op voorsprong. Tien minuten voor tijd maakte de thuisploeg gelijk, maar in minuut 84 ging Beerschot opnieuw aan de leiding. David Mukuna met het doelpunt, nadat hij de assist gaf voor de openingstreffer. Het bleeft uiteindelijk 1-2.

Met Eupen en RFC Seraing stonden er woensdag twee eersteklassers tegenover elkaar. Nadat Eupen de rust inging met een 1-0 voorsprong, wist het uiteindelijk met 2-1 te winnen.