KV Mechelen krijgt ervan langs in oefenwedstrijd tegen FC Utrecht

30-06-2021 18:55 Laatste update: 18:55

In de voorbereiding voor volgend seizoen nam KV Mechelen het woensdag op tegen Eredivisie-club FC Utrecht. Malinwa werd met klinkende 7-2 cijfers opzij gezet.

KV Mechelen heeft woensdag met 7-2 verloren van FC Utrecht. KVM kwam al na 2 minuten op achterstand via een eigendoelpunt van Lucas Bijker. Nog voor het halfuur stonden de Nederlanders met 3-0 voor. In minuut 32 zorgde Hairemans voor het eerste Mechelse doelpunt. Die tussenstand kon KV Malinwa niet volhouden tot aan de rust: 4-1 na 45 minuten.
Ook na de rust was Utrecht de betere ploeg. Ook in minuut 57 en 65 kwam Utrecht tot scoren en met nog twintig minuten te spelen kwam het zelfs op een 7-1 voorsprong. Opnieuw een owngoal bij Mechelen, deze keer was het Cuypers die de bal in eigen doel werkte. Diezelfde Cuypers zorgde enkele minuten later wel zelf voor het tweede Mechelse doelpunt en zo voor de eindscore: 7-2.