OFFICIEEL: Leicester City troeft topclubs af met zomeraanwinst van 23 miljoen euro

OFFICIEEL: Leicester City troeft topclubs af met zomeraanwinst van 23 miljoen euro

30-06-2021 12:49
5

Leicester City heeft de komst van Patson Daka officieel gemaakt. De club betaalt ongeveer 23 miljoen euro voor de aanvaller, die overkomt van Red Bull Salzburg. Ook andere topclubs uit de Premier League waren geïnteresseerd. Daka tekent voor vijf jaar bij Leicester.

De Zambiaanse aanvaller stond al langer op het wensenlijstje van Leicester, dat nu een klap gegeven heeft op de deal. "Ik ben heel, heel enthousiast om me bij deze grote en historische club te voegen. Het was een droom en ik kijk ernaar uit om te zien wat er komen gaat", zegt Daka op de site van Leicester.

"Ik heb Leicester gevolgd vanaf het moment dat ze de Premier League wonnen. Dit is voor mij de perfecte plek, omdat Leicester een club is die om de prijzen speelt. Het wordt niet makkelijk, maar ik ben klaar voor de nieuwe uitdaging", zegt hij.

Leicester doet geen mededelingen over de transfersom, maar volgens diverse media maken The Foxes om en nabij de 23 miljoen euro voor Daka over. Ook Liverpool, Chelsea en RB Leipzig wilden Daka hebben.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie