Anderlecht verblijd met transfer Gomez: “Polyvalente speler met groot potentieel”

Anderlecht verblijd met transfer Gomez: “Polyvalente speler met groot potentieel”

30-06-2021 11:33 Laatste update: 11:41
Jupiler Pro League 7 Reacties

Anderlecht pakt uit met de komst van Sergio Gomez die vertrekt bij Dortmund. Op de clubwebsite reageerden Peter Verbeke en Sergio Gomez zelf op de transfer.

Peter Verbeke, sportief directeur van Anderlecht, ziet het potentieel van Gomez. “Sergio is een polyvalente speler die zowel op het middenveld, op de vleugel als op de linker wingbackpositie kan spelen.” 

Gomez kreeg zijn opleiding bij FC Barcelona B, een zeer technisch Spaanse opleiding dus: “Door zijn opleiding is hij technisch zeer goed, maar hij speelt ook met de nodige agressiviteit. Dat koppelt hij aan explosiviteit en snelheid. Een speler met een groot potentieel dus.”

Gomez zelf is blij met zijn transfer. Na twee jaren in Spanje komt hij nu richting België. “Ik ben heel blij dat ik deze nieuwe stap in mijn carrière kan zetten. Bij RSC Anderlecht hoop ik te kunnen bijdragen aan mooi en aanvallend voetbal.”

Ook Gomez zelf heeft het over zijn polyvalentie: “Ik kan op verschillende posities uit de voeten, dus ik hoop het team te kunnen helpen op de positie waar de coach me het meest nodig heeft.” Kompany krijgt er dus multispeler bij, hij kan op meerdere posities spelen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie