Witsel: “Geen enkele Rode Duivel heeft de bedoeling om te stoppen”

Witsel: “Geen enkele Rode Duivel heeft de bedoeling om te stoppen”

30-06-2021 09:13
1

Verschillende Rode Duivels beginnen op leeftijd te komen, maar Axel Witsel laat tegenover Sport/Voetbalmagazine weten dat niemand wil stoppen bij de Belgische nationale ploeg.

Voor Witsel is dit mogelijk ook zijn laatste EK, in 2024 is de middenvelder van Borussia Dortmund 35. “Als ik Thomas Vermaelen bezig zie... Die is 35 en staat er nog steeds. Ik denk dat het doenbaar is, ja. Ik ga er ook alles aan doen om er over drie jaar nog bij te zijn. Bon, je weet het niet, het einde kan er snel zijn. Jongens als Cristiano Ronaldo en Pepe zijn er ook nog steeds en zij zijn de 35 voorbij.”

De Rode Duivels willen prijzen winnen. “Dat leeft ook binnen deze groep. We hebben een super generatie, maar die heeft nog niks gewonnen. De derde plaats op het WK was een mooie, maar geen trofee. Daarom denk ik niet dat er nu één Duivel is die de bedoeling heeft om te stoppen met de nationale ploeg. Dit EK is een kans om iets te winnen, maar niet de laatste, naar mijn gevoel. Binnen anderhalf jaar krijgen we nog eentje.”