'KRC Genk grijpt naast Muniz, Braziliaanse spits op radar van Atlético Madrid'

'KRC Genk grijpt naast Muniz, Braziliaanse spits op radar van Atlético Madrid'

29-06-2021 22:33

KRC Genk neemt deze zomer afscheid van Paul Onuachu en moet op zoek naar een opvolger. Rodrigo Muniz werd wekenlang gelinkt aan de Limburgers, maar een transfer komt er niet. Inmiddels mag de Braziliaan ook hopen op een toptransfer richting Atlético Madrid.

Met dat nieuws komt de Braziliaanse tak van ESPN naar buiten. Muniz leek lange tijd op weg naar Genk en er werd ook een akkoord bereikt met zijn club Flamengo. Een akkoord met de speler en zijn entourage kwam er echter niet en de transfer ging niet door. Daar kan Atlético Madrid nu van profiteren.

De Spaanse landskampioen wil enkele jongere spelers aantrekken en Muniz is één van de namen die op het lijstje staat. Flamengo sluit een vertrek ook niet uit, waardoor Atlético Madrid mag hopen op de komst van de twintigjarige Braziliaan.

Voor Genk lijkt er dus een target minder te zijn, terwijl men blijft zoeken naar nieuwe aanvallers. Het heeft Cyriel Dessers al in huis en haalde onlangs ook de piepjonge Kelvin John in huis. Daarnaast blijft een terugkeer van Aly Samatta een optie.