Thorgan Hazard geniet nog steeds: Je had Eden zijn gezicht moeten zien

Thorgan Hazard geniet nog steeds: "Je had Eden zijn gezicht moeten zien"

29-06-2021 16:45
2

Thorgan Hazard glundert nog steeds wanneer zijn beslissende goal tegen Portugal ter sprake komt. De telefoon van Thorgan stond na afloop van de partij roodgloeiend, de impact van het doelpunt sijpelt nu pas door.

Met een fantastisch afstandsschot besliste Thorgan Hazard de partij voor de Rode Duivels. Het levert ons land een verlengd EK-verblijf op. Met Italië staat er vrijdag meteen een nieuwe klepper voor de deur. Thorgan Hazard geniet echter graag eerst nog even na.

"Het overkomt me niet vaak dat ik matchwinnaar ben", citeert Het Laatste Nieuws een stralende Hazard. "En dan nog op die manier. Het is de mooiste goal uit mijn carrière. De keeper had zich er totaal niet aan verwacht."

Thorgan stond samen met broer Eden op het veld. De Hazard-familie kon dus samen vieren. "Zijn gezicht was goud waard", lacht Thorgan. "Hij had niet gedacht dat ik zo een goal zou maken. Het is geweldig om het hele land zo een goed gevoel te geven. Dat dringt pas na afloop door. Ik kreeg al ontzettend veel berichtjes, iedereen is enorm trots", aldus Thorgan Hazard.