UPDATE: 'Tottenham nadert deal rond Tomiyasu (ex-STVV), vette som én bonussen'

UPDATE: 'Tottenham nadert deal rond Tomiyasu (ex-STVV), vette som én bonussen'

Gepubliceerd: dinsdag 29 juni 2021 om 16:15di 29-06-2021 om 16:15

Laatste update: woensdag 14 juli 2021 om 14:37wo 14-07-2021 om 14:37

Takehiro Tomiyasu kan een straffe transfer maken. De voormalige STVV-verdediger mag rekenen op de interesse van Tottenham Hotspur. De Japanner zou al in gesprek zijn met de Engelse topclub.

In ons land kennen we Tomiyasu uiteraard van zijn periode bij Sint-Truiden. De inmiddels 22-jarige Japanner kwam in januari 2018 aan in Limburg en zou er uiteindelijk 41 wedstrijden spelen. Het leverde Tomiyasu uiteindelijk een transfer naar de Serie A op waar Bologna hem een contract aanbood.

Nu zou Tomiyasu dus opnieuw een stap hogerop kunnen zetten. Volgens The Daily Mail zouden club en speler al gesprekken voeren. Tottenham had enkele alternatieven op het oog maar zou uiteindelijk toch vol voor de Japanner willen gaan. Bologna kleeft een prijs van 17,5 miljoen euro op het hoofd van zijn speler.

Update 14/7: Volgens The Athletic heeft Tottenham Tomiyasu bijna binnen. De Londenaren onderhandelen nu al enkele dagen met Bologna, maar hebben de klus zo goed als geklaard. Er zou een akkoord komen over een transfersom van ruim 17,5 miljoen euro, mét bonussen. Tottenham zal wel nog even moeten wachten op Tomiyasu, die straks met Japan actief is op de Olympische Spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws