Gano (ex-KRC Genk) legt keuze voor Zulte-Waregem uit: Geeft me nodige rust

Gano (ex-KRC Genk) legt keuze voor Zulte-Waregem uit: "Geeft me nodige rust"

28-06-2021 21:00
2

Zinho Gano vertrekt naar Zulte-Waregem. Hij tekent een contract van drie jaar plus één jaar optie. Gano komt van KRC Genk, die geen toekomst meer zag in de spits.

Op de webstek van Zulte-Waregem legt Gano zijn keuze voor Zulte-Waregem uit. “Een definitieve transfer zorgt voor stabiliteit. Het zal me de nodige rust geven om optimaal te presteren”, vertelt hij. Ook de club verheugt zich op de komst van de nieuwe club: “Zinho is een speler die de Belgische competitie door en door kent.”

Naar verluidt kreeg Gano wel wat interesse van andere clubs, maar uiteindelijk trok hij naar Zulte-Waregem. "Het is een ervaren speler die mogelijk wel eens een sleutelfiguur kan zijn voor Zulte Waregem. Ondanks de interesse van veel clubs zijn we dan ook tevreden dat hij onze aanvalslinie komt versterken”, aldus de West-Vlaamse club.

Gano zelf geeft nog aan dat hij uitkijkt naar het nieuwe seizoen. “Ik kijk uit naar mijn eerste wedstrijd voor SV Zulte Waregem. De accomodaties en het stadion zijn hier top. Ik kan niet wachten tot ik de fans ontmoet.”

De spits speelde al bij Club Brugge, KV Oostende, KRC Genk, KV Kortrijk, Waasland-Beveren, FC Antwerp en nog enkele clubs aan wie hij werd uitgeleend. Hij kent de competitie dus door en door.