Felicitaties van Ronaldo voor Rode Duivels: Veel succes met de rest van toernooit

Felicitaties van Ronaldo voor Rode Duivels: "Veel succes met de rest van toernooit

28-06-2021 14:58
5

Voor Portugal is de achtste finale het eindstation op dit EK. België stuurde Ronaldo en co huiswaarts na een 1-0-overwinning. Cristiano Ronaldo feliciteert de Rode Duivels en wenst hen veel succes voor de rest van het toernooi, zo is te lezen in Sport Magazine

Met vijf goals in vier wedstrijden is Cristiano Ronaldo topschutter op het EK. De Portugese superster zal zich tevreden moeten stellen met dat aantal doelpunten, want een volgende wedstrijd komt er niet, met dank aan de Rode Duivels. Tegen België kwam Ronaldo niet tot scoren en de 1-0-nederlaag van Portugal betekent 'exit Ronaldo'. 

Felicitaties voor België
Ronaldo laat optekenen dat hij fier is over het parcours dat Portugal aflegde op dit EK ondanks dat ze niet het verhoopte resultaat hebben behaald. "We hebben er alles aan gedaan om onze Europese titel te verlengen en deze groep heeft bewezen dat het nog veel plezier zal brengen aan het Portugese volk", aldus Ronaldo die zich ook nog richt tot de Belgen. Hij feliciteert België en wenst de Rode Duivels veel succes met het verdere verloop van het tornooi. Als afsluiter zegt hij "Portugal zal sterker terug komen."