UPDATE: Mignolet mist mogelijk supercup met KRC Genk én competitiestart

UPDATE: Mignolet mist mogelijk supercup met KRC Genk én competitiestart

27-06-2021 20:51 Laatste update: 30-06-2021 07:27
76

Onze Rode Duivels staan zondag tegenover Portugal en doen dat uiteraard met Thibaut Courtois in doel. Een potentiële vervanger voor Courtois zal zondag niet Simon Mignolet kunnen zijn. De doelman viel namelijk uit bij de Rode Duivels.

Mignolet ging aanvankelijk op de bank beginnen bij de Rode Duivels, maar lijkt niet klaar voor de partij tegen Portugal. De doelman raakte tijdens de opwarming namelijk geblesseerd aan de knie, al is het nog niet geweten of het ook om een zware blessure gaat.

Een domper voor de Rode Duivels, maar dan toch vooral voor Club Brugge. Bij een zware blessure voor Mignolet dreigt Club Brugge namelijk zonder alternatieven te zitten. Het ziet Ethan Horvath al transfervrij vertrekken en kan momenteel tijdens de voorbereiding enkel rekenen op jonkies Nick Shinton en Senne Lammens, die vorig seizoen voor Club NXT in actie kwamen.

Update: Simon Mignolet heeft het trainingskamp van de Rode Duivels verlaten door een blessure. De doelman van Club Brugge wordt vervangen door Thomas Kaminski.

Update: Club Brugge heeft dinsdag hoopgevend nieuws gekregen over Mignolet. De doelman wordt deze week nog extra onderzocht, maar de schade aan zijn knie zou meevallen. Mignolet dreigt wel de voorbereiding én misschien de Supercup tegen KRC Genk te missen, maar raakt waarschijnlijk fit voor de competitiestart. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Update: Het Nieuwsblad is met een update gekomen over de blessure van Simon Mignolet. De doelman van Club Brugge zou de supercup tegen KRC Genk én de competitiestart missen. Shinton of Lammens zal waarschijnlijk in de goal staan tegen KAS Eupen op 25 juli.