'Bolingoli (ex-Club Brugge) kan vertrekken bij Celtic, Altay SK wil flankspeler'

'Bolingoli (ex-Club Brugge) kan vertrekken bij Celtic, Altay SK wil flankspeler'

Boli Bolingoli kan zijn carrière mogelijk voortzetten in Turkije. De voormalige speler van Club Brugge en STVV mag vertrekken bij Celtic en daar wil Altay SK van profiteren.

Bolingoli werd het voorbije seizoen al door Celtic verhuurd aan Istabul Basaksehir, waar hij voor een zware knieblessure een basispion was, en mag ook deze zomer nog steeds vertrekken bij de Schotse topclub. Volgens The Daily Record toont Altay SK verregaande interesse in Bolingoli.

De Turkse club is nog maar net gepromoveerd naar de Eerste Klasse van Turkije en hoopt enkele stevige aanwinsten in huis te halen. Eén van die aanwinsten moet Bolingoli worden, die Altay SK in de Eerste Klasse van Turkije moet houden.

Zo lijkt de 25-jarige linkerflankspeler in het buitenland te kunnen blijven. De door Club Brugge opgeleide Bolingoli verliet in 2017 ons land en ging aan de slag bij Rapid Wien. Daar speelde hij zich in de kijker van Celtic Glasgow, dat hem twee jaar later overnam voor iets meer dan drie miljoen euro. Doorbreken bij de Schotse topclub deed hij echter niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie