'Milan spreekt met machtige zaakwaarnemer en laat naam van Neres vallen'

'Milan spreekt met machtige zaakwaarnemer en laat naam van Neres vallen'

26-06-2021 22:30

De naam van David Neres is gevallen bij AC Milan. De Braziliaanse aanvaller van Ajax kan deze zomer voor een goed bedrag vertrekken uit Amsterdam en volgens Italiaanse geruchten heeft men dat in San Siro goed in de oren geknoopt.

Sportitalia, een Italiaans televisiestation, weet dat het bestuur van Milan de naam van Neres op een lijstje heeft gezet. Volgens hen zou de directie een ontmoeting hebben gehad met de machtige zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci over een eventuele transfer van Kaio Jorge. De Ajacied zit echter ook in zijn stal.

De Milanese directie zou dus ook de naam van Neres hebben laten vallen. De Rossoneri zien in de vleugelaanvaller een versterking voor de rechterkant, maar het is vooralsnog onduidelijk hoe veel ze zouden willen betalen en of de interesse serieus is. Dat de Braziliaan deze zomer uit de Johan Cruijff Arena vertrekt, lijkt wel zeker.

Erik ten Hag, trainer van Ajax, heeft namelijk nog de beschikking over Antony en daarnaast zouden de Amsterdammers ook hopen op de komst van Steven Berghuis. In dat geval is Neres overbodig.