'Olympique Marseille en Italiaanse ploegen richten vizier op Deli (Club Brugge)'

'Olympique Marseille en Italiaanse ploegen richten vizier op Deli (Club Brugge)'

26-06-2021 21:30
2

Op inkomend vlak is het voorlopig nog stil gebleven bij Club Brugge, maar de landskampioen is wel stevig bezig met de transfers van enkele overbodige pionnen. Dat is ook Simon Deli inmiddels geworden. De Ivoriaan kan ook vertrekken bij Blauw-Zwart.

De Ivoriaanse verdediger werd de voorbije zes maanden verhuurd aan Slavia Praag, waarmee hij kampioen werd in Tsjechië. De club wil ook langer met Deli door, maar dat ziet hij niet zitten. Zo geeft hij zelf aan bij Supersport CI. "Ik heb er alles al gewonnen, er rest geen uitdaging meer voor mij bij Slavia Praag", klonk het.

Ook een terugkeer naar Club Brugge lijkt er niet in te zitten, waardoor Deli op zoek moet naar een nieuwe club. Moeilijk lijkt dat niet gaan worden. "Er zijn al verschillende ploegen die interesse tonen", geeft hij zelf aan.

Zo blijkt Olympique Marseille interesse te tonen, maar wordt hij ook gelinkt aan verschillende Italiaanse clubs. Een transfer lijkt echter nog niet voor meteen. "De transfermarkt is nog maar pas open", aldus Deli.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie