'Club Brugge moet toch vrezen, Mata wil naar Sevilla vertrekken'

'Club Brugge moet toch vrezen, Mata wil naar Sevilla vertrekken'

26-06-2021 20:44
5

Club Brugge zag voorlopig nog geen sterkhouder vertrekken, maar dreigt deze zomer toch afscheid te moeten nemen van Clinton Mata. De verdediger wordt al even gelinkt aan een transfer naar Sevilla en lijkt dat zelf ook te zien zitten.

Met dat nieuws komt Estadio Deportivo naar buiten. Aanvankelijk dat Sevilla aan Mata om oudgediende Jesus Navas op te volgen, die een aflopend contract had bij de club. Inmiddels heeft hij zijn contract verlengd, maar is de interesse van Sevilla in Mata niet geminderd. De Spaanse club hoopt nog steeds om de sterkhouder van Club Brugge in huis te kunnen halen.

Mata zelf staat op 28-jarige leeftijd ook niet weigerachtig tegenover een vertrek naar Sevilla, waar hij de doublure van Navas zal worden. Al lijkt Club Brugge dat minder te zien zitten. Naar verluidt verlangt het een som van maar liefst vijftien miljoen euro voor Mata, die ook dit seizoen weer van grote waarde was voor de Bruggelingen.
Het is een som die voor Sevilla op dit moment nog iets te gortig is, al blijft het de situatie van Mata wel nog steeds opvolgen. Wordt ongetwijfeld vervolg.