'PSG bereikt overeenstemming met Inter: transfer van 65 miljoen aanstaande'

'PSG bereikt overeenstemming met Inter: transfer van 65 miljoen aanstaande'

26-06-2021 13:00

Achraf Hakimi staat op het punt om Internazionale te verruilen voor Paris Saint-Germain. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn de twee clubs het inmiddels eens over de transfersom voor de vleugelverdediger: 65 miljoen euro.

De vleugelverdediger maakte afgelopen seizoen indruk in de Serie A en dat bleef ook bij Paris Saint-Germain niet onopgemerkt. De twee clubs onderhandelen al een tijdje met elkaar, maar inmiddels is er een doorbraak. PSG gaat een bedrag van 65 miljoen euro neerleggen om de Marokkaanse verdediger over te nemen.

PSG was niet de enige geïnteresseerde partij. Chelsea probeerde de deal te kapen, maar The Blues zijn niet van plan om een bedrag van 65 miljoen euro op tafel te leggen. Hakimi speelt pas één seizoen in het shirt van Inter, dat hem voor een bedrag van ongeveer 45 miljoen euro overnam van Real Madrid. Een jaar later pakt de Italiaanse club dus mogelijk twintig miljoen winst op de verdediger.

Hakimi speelde vorig seizoen 37 Serie A-wedstrijden en wist het net daarin zeven keer te vinden. Daarnaast gaf hij tien assists.