'Monaco bereikt geen overeenstemming met Ajax én Onana, Nübel wél akkoord'

'Monaco bereikt geen overeenstemming met Ajax én Onana, Nübel wél akkoord'

25-06-2021 21:15
2

Alexander Nübel staat op het punt om Bayern München op huurbasis te verlaten voor AS Monaco. De Duitser gaat twee jaar spelen in de Ligue 1. Monaco heeft ook geprobeerd om Andre Onana binnen te halen, maar dat is niet gelukt.

Sport1 en RMC Sport melden dat Nübel op het punt staat om zijn contract bij Monaco te ondertekenen. De doelman wordt zaterdag medisch gekeurd en vervolgens kan de deal officieel gemaakt worden. De 24-jarige Nübel heeft bij Bayern Manuel Neuer voor zich en het perspectief op speelminuten is gering.

Ook transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Nübel de overstap gaat maken naar Monaco, maar deelt vervolgens nog een extra detail. De Ligue 1-club heeft geprobeerd om Onana naar het Stade Louis II te halen, maar er werd geen overeenstemming bereikt met Ajax én met Onana.

De toekomst van de Kameroenese doelman in Amsterdam is onduidelijk. Onana wil graag een transfer maken en weigert (vooralsnog) om zijn contract te verlengen. De dopingschorsing zorgt voor een complexe situatie in de onderhandelingen.