UPDATE: 'Bruno verlaat Charleroi transfervrij, Antwerp toont interesse'

UPDATE: 'Bruno verlaat Charleroi transfervrij, Antwerp toont interesse'

25-06-2021 19:26 Laatste update: 22:15
5

Massimo Bruno ligt sinds 2018 onder contract bij Sporting Charleroi, maar verlaat de Carolo's. Volgens het Nieuwsblad tekende Bruno nog tot nog toe niet bij een andere club. 

De 27-jarige Bruno kwam als jeugdspeler uit voor Sporting Charleroi, R AEC Mons en RSC Anderlecht. Het was bij die laatste club dat Bruno in 2012 debuteerde. In de daarop volgende jaren zou Bruno voor RB Leipzig, RB Salzburg en RSC Anderlecht spelen alvorens hij in 2018 bij Charleroi tekende. Hij kwam in de jeugdeltallen van België 48 keer in actie, maar kwam niet tot een cap voor de Rode Duivels.

Afgelopen seizoen kwam Bruno in 18 wedstrijden twee keer tot scoren en zorgde hij voor geen enkele assist. Dat brengt de balans voor Bruno bij Charleroi op 83 wedstrijden met elf goals en zestien assists. Waar de toekomst van Massimo Bruno ligt, is nog onduidelijk. Vanaf 1 juli is hij vrij op te halen bij Sporting Charleroi.

Update: Volgens La Dernière Heure toont Antwerp interesse in Bruno. Voorlopig is er evenwel nog geen akkoord tussen de club en de speler.