DONE DEAL: Niasse niet naar Club Brugge, maar naar Nottingham Forrest

DONE DEAL: Niasse niet naar Club Brugge, maar naar Nottingham Forrest

25-06-2021 11:30 Laatste update: 31-08-2021 23:35
13

Club Brugge heeft interesse in middenvelder Cheikh Niasse van Lille. Dat meldt de lokale krant La Voix Du Nord. Het bod van Blauw-Zwart werd echter in de vuilbak gegooid. 

Niasse is bij Lille vooral bankzitter, maar geniet interesse van onder meer Angers, Norwich, Servette Genève en dus ook Club Brugge. De aanbieding van Club werd echter van tafel geveegd.

Zijn advocaat Moustapha Kamara geeft wel aan dat uitstel geen afstel is. "Zijn prioriteit is om bij Lille te blijven ene door te breken, maar daarvoor moet hij wel spelen. Momenteel zijn we daar niet zeker van. Ik kan nu niet weigeren om te praten met andere clubs, want er zijn zeer mooie opportuniteiten bij."

Niasse komt uit de jeugdopleiding van Lille, maar speelde nog maar twee keer mee bij de hoofdmacht. Na de winterstop speelde hij nog dertien wedstrijden als huurling bij Panathinaikos. 

Update: Volgens Engels journalist Richie Mills denkt Club Brugge nog altijd aan Niasse. Of Blauw-Zwart wil doordrukken op de slotdag van de zomermercato is niet duidelijk. Het zou trouwens maximaal om een verhuurperiode gaan. Ook Brighton en Sheffield denken aan de speler. 

Update: Club Brugge sloot dinsdag nog heel wat deals, maar Niasse was daar niet bij. De speler is op weg naar Nottingham Forrest. Het gaat om een huurdeal van één seizoen. Volgens La Voix Du Nord versierde de Engelse club ook een aankooptie van tien miljoen euro.