Romelu Lukaku siert in witte onderbroek het Italiaanse Vogue-magazine

Romelu Lukaku siert in witte onderbroek het Italiaanse Vogue-magazine

24-06-2021 15:26
6

Romelu Lukaku is misschien wel bezig aan zijn beste seizoen ooi. Hij veroverde de titel met Internazionale door de hegemonie van 9 jaar Juventus te breken. De aanvaller van Internazionale scoorde er aan de lopende band en was dé belangrijkste schakel in het systeem van Antonio Conte. Ook op het EK schittert Lukaku en niet enkel op het veld is Lukaku goed bezig.

In 36 wedstrijden voor Inter in de Serie A wist Romelu Lukaku 24 keer te scoren en 10 assists uit te delen. Hiervoor zorgde hij bijna eigenhandig voor de eerste titel sinds lange tijd bij Inter Milan. Ook naast het veld is Lukaku enorm populair, zo staat hij op de cover van Vogue-magazine. Lukaku treedt zo een beetje in de voetsporen van onder meer George Clooney, Tiger Woods of Barack Obama, die in het verleden ook al poseerden voor de coverfoto van (de Amerikaanse editie van) het blad.

"Romelu Lukaku is Italiaans kampioen met Inter en leidt nu de aanval van de Rode Duivels in hun jacht op de eindzege op het EK. Hij wordt terecht gezien als één van de beste spelers in het wereldvoetbal vandaag nadat hij de nieuwe 'God' van Inter genoemd werd en hen in 2021 opnieuw de Scudetto schonk", kondigt Vogue de Belgische aanvaller aan onder de noemer ‘The Pursuit of Excellence’, de zoektocht naar perfectie.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door L'Uomo Vogue (@luomovogue)