OFFICIEEL: KV Mechelen stelt vierde zomeraanwinst voor, Gouet tekent tot 2024

OFFICIEEL: KV Mechelen stelt vierde zomeraanwinst voor, Gouet tekent tot 2024

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 20:15wo 23-06-2021 om 20:15

KV Mechelen heeft woensdagavond haar vierde zomeraanwinst bekendgemaakt op de clubwebsite. Deze luistert naar de naam van Samuel Oum Gouet. Hij is een middenvelder van Kameroense afkomst en komt over van het Oostenrijkse Altach. Hij tekent tot 2024, met optie tot 2025.  

Gouet speelde 107 officiële wedstrijden voor Altach. Hij is een defensieve middenvelder van 23 jaar oud. Gouet is ook international bij Kameroen. Sportief directeur Tom Caluwe geeft meer uitleg over de transfer. “Samuel koppelt een enorme power en loopvermogen aan zijn voetballende kwaliteiten. Hij is sterk in de recuperatie en vindt daarnaast heel vaak de voetballende oplossing. Zo kan hij onze ploeg en onze manier van spelen een extra boost geven.”

Ook Gouet zelf gaf tekst en uitleg bij zijn overstap. “De club toonde meteen heel concrete interesse, dat charmeerde mij. Ik volg de Belgische competitie al een tijdje en Ngadeu (landgenoot van Oum Gouet en verdediger van AA Gent) bevestigde mij dat Mechelen echt een goeie ploeg is. Nu ik hier ben, kan ik nog meer supporteren voor de Belgische nationale ploeg, want ik ben enorme fan van de Rode Duivels.” 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws