Het EK winnen krijgt alleen maar meer waarde als je wint van die sterke landen

"Het EK winnen krijgt alleen maar meer waarde als je wint van die sterke landen"

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 17:35wo 23-06-2021 om 17:35

De groepsfases lopen op hun einde, woensdagavond staan de laatste wedstrijden op het programma. Daarna weten we welk land de Rode Duivels zullen ontmoeten in de achtste finales. Volgens verschillende onderzoeksbureau's zal dat Portugal en Cristiano Ronaldo worden, afwachten maar. Thomas Meunier lijkt in ieder geval klaar voor eender wie.

Thomas Meunier startte aan het Europees Kampioenschap als doublure van Timothy Castagne op de rechtervleugel, maar door een hoofdblessure bij Castagne neemt Meunier zijn plaats terug in. Meunier vindt het spijtig voor Castagne dat het zo moest verlopen. "Ik stuurde hem na zijn operatie een berichtje en kreeg een vriendelijk antwoord. Het is spijtig dat zijn EK erop zit, maar ik was klaar om hem te vervangen", vertelde Meunier op de persconferentie.

Na de wedstrijden van woensdagavond weten de Duivels welke tegenstander ze treffen in de achtste finales. Uit verschillende prognoses blijkt dat dat Portugal zal worden. Meunier ligt niet wakker van welk land het wordt. "We zijn klaar voor elke tegenstander. Zeker nu Axel, Eden en Kevin zijn teruggekeerd. Zij brengen toch iets extra’s", luidt het. "Maar er zijn geen makkelijke ploegen op dit toernooi. Het EK winnen krijgt alleen maar meer waarde als je wint van die sterke landen", gaf een gemotiveerde Meunier aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws