Spanjaarden twijfelen over Hazard: Europese top is misschien voorbij voor hem

Spanjaarden twijfelen over Hazard: "Europese top is misschien voorbij voor hem"

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 15:30wo 23-06-2021 om 15:30

Eden Hazard speelde tegen Finland nog eens volledige wedstrijd. De fitheid van Hazard is niet enkel in ons land een ‘hot topic’. Ook in Spanje volgen ze de prestaties van de aanvaller met argusogen. Overtuigd zijn daar voorlopig allerminst.

"Misschien was het een utopie om te denken dat Hazard het post-Cristianotijdperk zou gaan leiden", vertelt Marca-journalist Santiago Siguero aan Het Laatste Nieuws. "Tegen Finland speelde Hazard erg schuchter. Het leek wel alsof hij elk risico schuwde. Al is dat met zijn enkel misschien wel nog gewoon normaal."

Door die pijnlijke enkel van Hazard vraagt de Spaanse journalist zich af of de Rode Duivel ooit nog de oude wordt. "Het is moeilijk te voorspellen maar de twijfels over zijn toekomst zijn groot. Hij zegt zelf al dat zijn enkel misschien nooit meer zoals voorheen zal zijn. Als je ziet dat het voetbal steeds fysiek zwaarder wordt weet ik niet of Hazard nog zijn plaats zal hebben aan de absolute top. Jammer want op een bepaald moment was hij echt de beste voetballer na Cristiano Ronaldo en Lionel Messi", besluit Siguero.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zie jij Hazard ooit nog zijn oude niveau halen?

Ja
48%
Nee
52%
(213 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws