KAA Gent haalt Bruno voor neus van Standard weg: Vrij concrete contacten

KAA Gent haalt Bruno voor neus van Standard weg: "Vrij concrete contacten"

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 14:30wo 23-06-2021 om 14:30

KAA Gent heeft zich al stevig geroerd op de transfermarkt en haalde onder andere Gianni Bruno in huis. De ex-topschutter van Zulte Waregem krijgt daarmee zijn eerste kans bij een Belgische club. Voor de 29-jarige aanvaller een beloning na vele jaren van hard werk.

"Ik heb veel moeten opofferen", begint Bruno bij Sport/Voetbalmagazine. "Dit is ook een beetje een revanche. Om te beginnen tegenover alles wat er gebeurd is na Bastia", geeft de aanvaller die niet helemaal wist door te breken in Frankrijk aan. "Bij Evian en Lorient was ik minder goed en de mensen hadden me al afgeschreven."

Het werd uiteindelijk KAA Gent, maar ook Standard toonde stevige interesse in Bruno. "Ik heb vrij concrete contacten gehad met Standard", bevestigt Bruno. "Maar ze hadden het moeilijk met de vraagprijs van Zulte Waregem."

Gent betaalde zo'n twee miljoen euro voor de spits en lijkt Roman Yaremchuk te gaan moeten vervangen. Bruno kan alvast niet wachten om bij Gent te beginnen. "Ten slotte denk ik dat Gent de tweede Belgische club is, na Brugge. Een club met geschiedenis en ambitie. Ik ben fier en vereerd dat ik hier getekend heb", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws