‘De Wolf keert terug naar KAS Eupen, onderhandelingen Antwerp geblokkeerd’

‘De Wolf keert terug naar KAS Eupen, onderhandelingen Antwerp geblokkeerd’

23-06-2021 14:15 Laatste update: 01-07-2021 14:44
10

Royal Antwerp FC is begonnen aan de trainingen voor volgend seizoen, maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe de kern er dan zal uitzien. Dieumerci Mbokani en Didier Lamkel Zé waren niet present, terwijl Eupen-doelman Ortwin De Wolf dat dan weer wel was.

De doelman werd afgelopen seizoen gehuurd van KAS Eupen en wil graag bij Antwerp blijven. Eupen wil De Wolf echter niet zomaar laten gaan en hoopt nog een mooie som te kunnen vangen. De Wolf lijkt echter een transfer naar Antwerp te willen realiseren en maakt dat ook duidelijk door bij The Great Old aan de voorbereidingen op volgend seizoen te beginnen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

In theorie kan dat ook, aangezien De Wolf nog een huurcontract tot 30 juni heeft bij Antwerp. Als The Great Old voor die datum nog geen akkoord heeft bereikt met Eupen, lijkt de doelman wel terug te moeten keren naar de club uit het Oostkantons.

Een plekje in de basiself van Antwerp bemachtigen wordt ook niet makkelijk voor De Wolf, die even overnam na de blessure van de inmiddels teruggekeerde Jean Butez. Hij won wel de concurrentiestrijd van Alireza Beiranvand. De Iraanse doelman mag deze zomer vertrekken bij Antwerp.

Update: De onderhandelingen over een transfer van Ortwin De Wolf naar Royal Antwerp FC zijn al een tijdje geblokkeerd. Het is 1 juli dus de huurling keert terug naar KAS Eupen. De Wolf zelf hoopt dat er nog een overeenkomst zal worden gevonden, dat laat Het Nieuwsblad weten.