‘Ondanks komst André Silva is Nmecha nog steeds op weg naar RB Leipzig’

‘Ondanks komst André Silva is Nmecha nog steeds op weg naar RB Leipzig’

23-06-2021 14:00 Laatste update: 09-07-2021 12:45
14

De toekomst van Lukas Nmecha ligt niet bij RSC Anderlecht, maar mogelijk wel in Duitsland. De Duitse spits van Manchester City kan rekenen op de interesse van Club Brugge, al hebben ook flink wat Duitse clubs hem op het lijstje staan.

Eerder raakte al bekend dat VfB Stuttgart het vizier heeft gericht op de voormalige spits van RSC Anderlecht, maar dat is niet de enige club die aan Nmecha denkt. Ook Eintracht Frankfurt en RB Leipzig tonen volgens Sky Sports interesse in Nmecha.

Die laatste club haalde ook Ajax-spits Brian Brobbey al in huis, maar zoekt ook naar een oplossing voor Alexander Sörlöth (ex-KAA Gent). Eintracht Frankfurt zag afgelopen winter Bas Dost dan weer richting Club Brugge vertrekken.

De toekomst van Nmecha ligt alleszins niet bij Manchester City. Ondanks zijn sterke prestaties bij paars-wit moet hij niet hopen op een kans bij de Citizens. De Engelse topclub hoopt minstens tien miljoen euro te kunnen vangen voor Nmecha. Anderlecht denkt met Evann Guessand dan weer zijn opvolger gevonden te hebben.

Update: Volgens Het Nieuwsblad trekt Lukas Nmecha naar RB Leipzig. De Duitse club legt naar verluidt zo’n tien miljoen euro op tafel. De aanvaller liet al een tijdje weten naar de Bundesliga de willen trekken en nam afscheid van Anderlecht.

Update: RB Leipzig heeft André Silva aangetrokken, maar volgens Sacha Tavolieri zou de voormalige Anderlecht-aanvaller nog steeds op weg zijn naar de Duitse club. Manchester City zou een bedrag tussen 10 en 12 miljoen euro ontvangen.