Vanaken: Ik spreek met Martinez veel over posities waar ik kan spelen

Vanaken: "Ik spreek met Martinez veel over posities waar ik kan spelen"

23-06-2021 11:27
25

Om 10u hielden de Rode Duivels een persconferentie waarop eerst Club Brugge-speler Hans Vanaken en later op de dag Thomas Meunier de pers te woord staan. Vanaken toonde zich dankbaar voor het feit dat hij deel mag uitmaken van de selectie. Zo was te lezen in Het Laatste Nieuws

De tweevoudige Gouden Schoen-winnaar maakte tegen Finland zijn EK-debuut en mocht nu ook een deel van de persconferentie voor zijn rekening nemen. "Er zijn 25 nog spelers die allemaal zoveel mogelijk willen spelen. Ik hoop er zoveel mogelijk bij te zijn", liet Vanaken weten. Hij gaf ook aan dat Roberto Martinez veel met hem spreekt over de posities waar hij kan spelen met als bedoeling hem daar zoveel mogelijk bij te sturen.

Dankbare Vanaken
Vanaken, die enkele minuten mocht invallen in de laatste groepswedstrijd, toont zich dankbaar voor dat soort momenten. "De ervaring op zich, meedoen op een EK, is voor mij een hele mooie beleving." Tot slot laat hij nog weten dat hij erg blij is dat hij onderdeel mag uitmaken van deze selectie Rode Duivels.