Nieuwe sneer vanuit Spanje voor Van der Vaart: 'Niet netjes wat hij heeft gedaan'

Nieuwe sneer vanuit Spanje voor Van der Vaart: 'Niet netjes wat hij heeft gedaan'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 11:10wo 23-06-2021 om 11:10

De volgende Spanjaard haalt uit naar Rafael van der Vaart: Pablo Sarabia is helemáál niet blij met de vernietigende uitspraken van de Nederlander over de nationale ploeg van Spanje, die woensdagavond zijn laatste groepsduel speelt.

Door twee remises - tegen Zweden en Polen - moet Spanje woensdagavond Slowakije verslaan om door te stoten naar de achtste finales van het EK. Dat het zover heeft moeten komen, begrijpt Van der Vaart niet. Hij haalde uit naar Spanje in de NOS-studio en zette daarmee kwaad bloed in het land van zijn moeder: voor Sarabia sloegen Koke en Sergio Busquets al terug.

"Hij zit fout met zijn uitspraken", zegt Sarabia tegen Radio Marca. "Hij is nota bene zelf voetballer geweest... Het is niet netjes wat hij heeft gedaan, maar ik herinner me alleen nog het WK van 2010, waar hij niet echt lekker uitkwam", sneert de speler van Paris Saint-Germain. "Natuurlijk mag iedereen zijn mening geven, maar ik hou er niet van als iemand die weet hoe de voetbalwereld in elkaar zit, zich op deze manier uitspreekt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws