'RSC Anderlecht zoekt nieuwe middenvelder en denkt aan Roma-speler Darboe'

'RSC Anderlecht zoekt nieuwe middenvelder en denkt aan Roma-speler Darboe'

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 08:29wo 23-06-2021 om 08:29

Laatste update: woensdag 23 juni 2021 om 08:39wo 23-06-2021 om 08:39

Door het vertrek van Albert Sambi Lokonga moet men bij RSC Anderlecht al op zoek naar een nieuwe middenvelder. Matheus Martinelli werd al gelinkt aan de Brusselaars, maar ook AS Roma-middenvelder Ebrima Darboe blijkt een optie te zijn.

Volgens enkele Italiaanse bronnen heeft Anderlecht het vizier gericht op Darboe. De twintigjarige Gambiaan kwam het voorbije seizoen uit voor de jeugdelftallen van AS Roma en heeft zich in de kijker gespeeld van paars-wit. Naar verluidt deed Anderlecht ook al een bod op Darboe.

Of de middenvelder ook richting Anderlecht trekt, is nog maar de vraag. Darboe lijkt onder José Mourinho een kans te gaan krijgen tijdens de voorbereiding op volgend seizoen en mag zich tonen aan de Portugees. Als hij zich kan bewijzen, zal het bod van Anderlecht dan ook geweigerd worden.

Darboe heeft nog een contract tot medio 2023 bij A Roma en mocht het voorbije seizoen ook zes partijen meespelen met het A-elftal. Daarnaast kwam hij ook uit voor de jeugdelftallen, waar hij goed was voor vijf doelpunten en twee assists in negentien partijen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws