Antwerp sluit vertrek van Mbokani niet uit: We laten alles open

Antwerp sluit vertrek van Mbokani niet uit: "We laten alles open"

Gepubliceerd: woensdag 23 juni 2021 om 07:13wo 23-06-2021 om 07:13

Waar ligt de toekomst van Dieumerci Mbokani? De aanvaller heeft een aflopend contract bij Royal Antwerp FC en praat naar eigen zeggen met de drie grootste clubs in België over een verbintenis. Antwerp laat zich echter niet onder druk zetten.

Mbokani schermt met de interesse van Belgische topclubs, waaronder RSC Anderlecht (dat al aangaf Mbokani niet te gaan halen, red.), maar dat zorgt niet voor stress bij Antwerp. De club blijft onderhandelen met de spits. "Het is niet de eerste keer dat Mbo zegt dat hij met andere clubs praat", aldus Jaecques. "Maar dat maakt op zich weinig indruk", zegt manager Sven Jacques in Het Laatste Nieuws.

The Great Old laat zich dus niet onder druk zetten, al is er van een akkoord ook nog lang geen sprake. "De gesprekken gaan er zeer respectvol aan toe, in beide richtingen. Alleen is er vandaag geen akkoord en zie ik dat ook morgen niet gebeuren", klinkt het.

Ook een vertrek van Mbokani behoort dus tot de opties voor de spits. "Een contractverlenging kán, maar evengoed geraken we er deze keer niét uit. We laten alles open. Met Mbo er een timing opzetten, is het domste wat je kan doen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws