Vermaelen: Af en toe spreken we nog eens over Vincent Kompany

Vermaelen: "Af en toe spreken we nog eens over Vincent Kompany"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 20:43di 22-06-2021 om 20:43

De Rode Duivels wonnen maandagavond hun wedstrijd tegen Finland met 0-2. Overtuigend was het zeer zeker niet maar de Rode Duivels waren zakelijk. Thomas Vermaelen kwam nog eens aan de aftrap en scoorde ook nog eens. De verdediger was tevreden dat hij weer belangrijk kon zijn, vertelde hij op de persconferentie.

Thomas Vermaelen wist nog eens negentig minuten af te haspelen en deed dat voortreffelijk. De verdediger was ook belangrijk bij de overwinning van de Belgen met een serieus aandeel in het eerste doelpunt. "Het is belangrijk om te scoren op standaardsituaties. En het kan frustrerend zijn als dat niet lukt. We hadden getraind op een ingestudeerde corner. Het is mooi om te zien dat er dan een doelpunt uit voortkomt", vertelde Vermaelen op de persconferentie.

Hoe Vermaelen nu verder kijkt op het verloop van het toernooi maakt hij zelf klaar en duidelijk. Hij is er klaar voor. "Ik kan zeker elke match 90 minuten spelen. Gisteren heb ik die goed verteerd. Wanneer je verder gaat in het toernooi, zijn 3 à 4 dagen rust tussen de matchen voldoende", zei Vermaelen. Ook opvallend was dat de naam van Vincent Kompany nog eens viel. "Af en toe spreken we nog eens over Vincent Kompany omdat we hem goed kennen. Hij is en blijft een gemis. Hij was een leidersfiguur en had veel kwaliteiten", aldus Vermaelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws