FEEST: 20 jaar SV Zulte Waregem wordt gevierd... ...met nieuwe truitjes en hommage

FEEST: 20 jaar SV Zulte Waregem wordt gevierd... ...met nieuwe truitjes en hommage

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 19:10di 22-06-2021 om 19:10

Laatste update: dinsdag 22 juni 2021 om 21:58di 22-06-2021 om 21:58

SV Zulte Waregem blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. De fusieclub werd 20 jaar geleden opgericht en wil deze speciale jaargang niet zomaar voorbij laten gaan. Essevee zal dit seizoen in een volledig nieuwe uitrusting het seizoen aanvatten.

Zulte Waregem stelde dinsdag haar nieuwe uitrusting voor. Een 20 jarig bestaan verdient ook een speciale uitrusting want in de shirts zitten enkele verborgen boodschappen verstopt, zo valt te lezen op de website van Zulte Waregem. 

Het doelpunt van de promotie op naam van Frederik D’Hollander, de penalty van de bekerwinst op naam van Brian Hamalainen, de hattrick van Mbaye Leye in het Jan Breydelstadion, de kopbal van Jens Naessens in Anderlecht, de door Sammy Bossut gestopte penalty’s in de bekerfinale … Allemaal onvergetelijke momenten in onze jonge geschiedenis gecreëerd door iconen met een rood-groen hart.

Dit jubileumseizoen is hét moment om onze Essevee-iconen te eren op en naast het veld. Alle spelers die minstens 20 wedstrijden speelden voor Essevee pronken met hun naam op het nieuwe  tweede shirt. De rood-witte kleuren van het thuisshirt maken nu plaats voor de combinatie van licht- en donkergroen.'

Het twintigste levensjaar van de fusieclub Zulte Waregem wordt tevens ook het laatste jaar voor Franky Dury als hoofdtrainer van Essevee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws