Vormer: Ik zit hier nu al 7 seizoenen en weet dat er altijd goede spelers komen

Vormer: "Ik zit hier nu al 7 seizoenen en weet dat er altijd goede spelers komen"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 18:21di 22-06-2021 om 18:21

Terwijl het Europees Kampioenschap op vollet toeren draait beginnen de Belgische clubs terug aan de voorbereiding. Ook landskampioen Club Brugge begint aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ruud Vormer is opnieuw van de partij voor zijn zevende seizoen bij de landskampioen.

Club Brugge won afgelopen seizoen de titel na een uitermate spannende Play Offs. Blauw-Zwart wil dit seizoen voor de derde maal op rij kampioen worden en Philippe Clement rekent daarvoor op oude gediende Ruud Vormer. De kapitein van Club Brugge gaat zijn zevende seizoen in en kijkt reikhalzend uit. "De voorbereiding is niet de favoriete periode van voetballers. Het hoort erbij, je moet weer wedstrijdfit worden.

De voorbereiding staat ook in het teken van de kern te smeden. Er zal nog heel wat gebeuren op transfervlak en dat weet ook Vormer maar daar maakt hij zich niet druk in. "Ik zit hier nu al 7 seizoenen en weet dat er altijd goede spelers komen, maar ook dat er goede spelers kunnen vertrekken. We zitten nu middenin het EK, daarna zullen de transfers wel komen", aldus Vormer bij Sporza.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws