Clement over zomermercato van sterhouders: Het zullen grote bedragen moeten zijn

Clement over zomermercato van sterhouders: "Het zullen grote bedragen moeten zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 14:15di 22-06-2021 om 14:15

Club Brugge start als favoriet aan een nieuw seizoen. Het kan een derde titel op rij pakken, en wilt potten breken in de Champions League. Het realiseerde wel nog geen transfer, al blijft Clement daar rustig onder. Dat laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

De concurrenten van Club Brugge zitten niet stil op de transfermarkt. Zowel Anderlecht, als KRC Genk en KAA Gent haalde al transfers binnen. Bij blauw-zwart blijft het windstil. "Vroeger - en zelfs vorige zomer nog - was ik daar veel ongeduldiger in. Je leert er evenwel mee omgaan. Ik weet waar de club mee bezig is, ze betrekken mij bij alles", reageert Clement.

Club Brugge werd al enkele keren gelinkt aan aan nieuwe spelers. Zowel Openda als Bueno en Munoz bleken de afgelopen weken kandidaten. Toch rijst er nog geen witte rook boven Jan-Breydel uit.

Het lijkt vooral zaak de sterke kern bij elkaar te houden. Clement geeft dan ook aan dat er veel moet gebeuren om sterkhouders weg te lokken: "Vandaag zijn we in de situatie waarin we aanbiedingen kunnen weigeren. Het moeten grote bedragen zijn vooraleer onze sterkhouders zullen vertrekken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws