Als we EK winnen met slecht spel, zullen de mensen tevreden zijn

"Als we EK winnen met slecht spel, zullen de mensen tevreden zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 13:30di 22-06-2021 om 13:30

De Rode Duivels hebben zich vlot kunnen plaatsen voor de volgende ronde op het EK. Echt sprankelend is het voetbal nog niet, maar Thorgan Hazard weet dat het resultaat uiteindelijk primeert. 

Met de knock-outfase in aantocht wordt het stilaan heel spannend. "We pakten het tot dusver wedstrijd voor wedstrijd aan. Rusland op de ene manier, Denemarken iets anders en tegen Finland met nog wat andere accenten. Vanaf dit weekend kunnen we ons geen vergissingen meer veroorloven. Dat betekent dat we intelligent moeten voetballen", benadrukt Hazard bij Sport/Voetbalmagazine

De manier waarop is dan minder belangrijk. "Winnen is winnen, tenslotte is dat wat telt. Als we straks dit EK zouden winnen door slecht te spelen, zullen de mensen tevreden zijn, want het is een primeur voor België. De manier waarop vergeet men dan snel."

Nochtans spreken we drie jaar na het WK nog steeds over het defensieve spel van kampioen Frankrijk. "Jullie misschien, maar dat is niet wat de Fransen zeggen. Zij zijn wereldkampioen en vinden dat ze gelijk hebben", besluit hij. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws