'Vranjes droomt weer van grote liefde AEK, maar Anderlecht wil nog wat centjes'

'Vranjes droomt weer van grote liefde AEK, maar Anderlecht wil nog wat centjes'

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 09:20di 22-06-2021 om 09:20

Ognjen Vranjes heeft al even geen toekomst meer bij RSC Anderlecht. Een uitleenbeurt aan Sporting Charleroi bleek slechts een tussenstap naar een definitief vertrek van de verdediger. Die droomt luidop van ex-club AEK Athene, maar dan zal er wel geld op tafel moeten komen.

La Dernière Heure weet dat er in de ideale wereld van Vranjes maar één bestemming bestaat: Athene. Bij zijn voormalige club AEK wordt hij nog altijd op handen gedragen. Die liefde is wederzijds. De Grieken willen Vranjes er dolgraag bij, maar zijn voorlopig niet bereid om voor hem te betalen. Enkel bij een gratis deal zien zij de komst van de Bosniër zitten.

Daar knelt het schoentje, want Anderlecht hoopt nog wat boter bij de vis te vangen. Vranjes ligt in Brussel immers nog een jaar onder contract. Een sportieve toekomst heeft hij er niet meer. Het voorbije seizoen werd Vranjes nog uitgeleend aan Sporting Charleroi, maar ondanks voldoende speelminuten was ook die passage geen overweldigend succes.

Met een bruto jaarsalaris van zo'n 1,3 miljoen euro weegt Vranjes stevig op de loonlast van Anderlecht. Bovendien liet hij zich in het verleden opmerken met enkele controversiële acties. Reden genoeg voor paars-wit om hem zo snel mogelijk van de hand te doen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Moet Anderlecht Vranjes gratis laten vertrekken?

Ja
64%
Nee
36%
(238 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws