Trotse Roberto Martinez: Goede repetitie voor achtste finale in Sevilla

Trotse Roberto Martinez: "Goede repetitie voor achtste finale in Sevilla"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 09:30di 22-06-2021 om 09:30

Negen op negen halen in de groepsfase was het doel en dat hebben Roberto Martinez en de zijnen volbracht. In het Nieuwsblad is te lezen hoe de bondscoach heel tevreden terugblikt op de wedstrijd van maandag. Hij kijkt ook vooruit naar de wedstrijd van zondag in Sevilla.

Drie overwinningen, zeven doelpunten voor en slechts één tegen, dat is het verdict na drie groepswedstrijden. Een erg goed rapport voor Roberto Martinez en de Rode Duivels. Martinez zegt dat hij twee doelen had voorafgaand aan de groepsfase: negen op negen halen en de twijfelachtige spelers recupereren. In dat opzet is hij geslaagd en wijst daarvoor vooral naar De Bruyne, Witsel en Hazard. "Vergeet niet dat Witsel en De Bruyne pas donderdag hun eerste wedstrijd speelden, Hazard speelde tegen Kroatië slechts acht minuten", herinnert Martinez ons en zegt dat hij blij is met waar ze nu staan. Hij voegt er nog aan toe dat het een kwestie van tijd is alvorens we de echte Eden Hazard te zien krijgen.

Goede repetitie voor Sevilla
Wie onze tegenstander wordt in de achtste finale is nog niet bekend, maar Martinez kan zijn groep nu beginnen voorbereiden op de volgende wedstrijd. Die speelt België op 27 juni in Sevilla. Volgens Martinez was de wedstrijd in Sint-Petersburg tegen Finland een goede repetitie voor de volgende wedstrijd. "Daar zal het ook warm zijn en is het veld ook niet goed", daarmee verwijst Martinez naar de speelomstandigheden van in Sint-Petersburg die vergelijkbaar zullen zijn met die van de volgende wedstrijd. Wie de tegenstander van de Rode Duivels wordt in Sevilla is nog niet bekend, maar Martinez kan zijn spelersgroep nu al volop klaarstomen voor de volgende horde in het tornooi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws