Benteke en Batshuayi hebben mogelijk nieuwe coach met ex-Dortmund man

Benteke en Batshuayi hebben mogelijk nieuwe coach met ex-Dortmund man

22-06-2021 09:15

Christian Benteke en Michy Batshuayi zullen komend seizoen bij Crystal Palace een nieuwe trainer hebben en dat lijkt nu Lucien Favre te worden. De 63-jarige Favre zit sinds zijn ontslag bij Borussia Dortmund zonder club en zou aan de slag kunnen bij de Londense club, zo is te lezen in de Daily Mail.

Eind 2020 gingen Borussia Dortmund en Lucien Favre uit elkaar en sindsdien zit de Zwitsers zonder club. In de Engelse krant de Daily Mail is te lezen dat Crystal Palace al positieve gesprekken had met Favre en dat ze hem zien als opvolger voor Roy Hodgson. Die laatste legde de job als trainer neer na zijn vierde seizoen bij Palace.

Benteke en Batshuayi
Favre is ook in beeld bij Everton FC, de ex-club van Romelu Lukaku, maar lukt toch eerder aan de slag te zullen gaan als nieuwe coach van de back-up-spitsen van de Rode Duivels. Christian Benteke speelt al sinds 2016 voor de Eagles en kwam er afgelopen seizoen tien keer tot scoren. Michy Batshuayi verdient sinds 2019 zijn brood bij Crystal Palace waar hij afgelopen seizoen maar 18 keer in actie kwam en slechts twee keer de weg naar het doel vond.