Jérémy Doku na basisplaats op EK: Ik denk dat ik mijn draai wel gevonden heb

Jérémy Doku na basisplaats op EK: "Ik denk dat ik mijn draai wel gevonden heb"

Gepubliceerd: dinsdag 22 juni 2021 om 08:28di 22-06-2021 om 08:28

Laatste update: dinsdag 22 juni 2021 om 08:30di 22-06-2021 om 08:30

Jérémy Doku maakte maandag zijn debuut op een groot tornooi voor België. De kwikke flankspeler viel niet door de mand en blikt tevreden terug op zijn wedstrijd. Zo is te lezen in het Nieuwsblad. 

De Rode Duivels trokken maandag tegen Finland het veld op met een zes op negen en waren dus al zeker van een plaats bij de laatste zestien. Bondscoach Roberto Martinez besliste daarom om enkele jongens rust te geven en onder andere Jérémy Doku eens te laten spelen. Het 19-jarige jeugdproduct van RSC Anderlecht bedankte Martinez voor de basisplaats met een goede wedstrijd. Doku werd na 76 minuten naar de kant gehaald en blikt tevreden terug op zijn wedstrijd.

Enjoy!
In het interview na de wedstrijd laat Doku optekenen dat hij zich geamuseerd heeft en dat hij het leuk vond om naast zo'n topspelers te mogen spelen. "Ik vond het een goeie wedstrijd van mezelf, zeker voor een eerste wedstrijd op zo'n toernooi", aldus de speler van Stade Rennes. Verder geeft Doku nog aan dat hij denk z'n draai gevonden te hebben bij de Rode Duivels en dat Martinez tegen hem, na enkele tactische instructies, zei "Enjoy!" 

Volgende ronde
Wanneer er aan Doku gevraagd werd of hij een voorkeur heeft qua tegenstander voor de achtste finale, zei hij van niet. "We gaan die match hoe dan ook moeten spelen." In die wedstrijd zullen de Rode Duivels het opnemen tegen de derde uit groep A, D, E of F en Jérémy Doku zal natuurlijk hopen op een tweede basisplaats.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws