'Zoon van Van Hooijdonk is op weg naar de Serie A'

'Zoon van Van Hooijdonk is op weg naar de Serie A'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 22:41ma 21-06-2021 om 22:41

Sydney van Hooijdonk staat mogelijk voor een transfer naar Italië. Bologna heeft het oog laten vallen op de transfervrije spits van NAC Breda.

Voor de zoon van Pierre Van Hooijdonk is logischerwijs veel belangstelling gezien zijn transfervrije status. Udinese had hem ook op de radar staan, maar Bologna is echter ook serieus geïnteresseerd en lijkt de beste papieren te hebben. De club eindigde het afgelopen jaar op de twaalfde plaats in de Serie A.

Van Hooijdonk besloot recentelijk om NAC na vijf jaar te verlaten. Hij onderhield het afgelopen seizoen een moeizame relatie met de inmiddels vertrokken Maurice Steijn, voor hem een belangrijke reden om de NAC-deur achter zich dicht te trekken. Ondanks zijn reserverol scoorde hij vijftien keer in 28 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en met die cijfers heeft hij indruk gemaakt op veel clubs.

Mocht Van Hooijdonk naar Bologna gaan, dan kan hij daar voor meerdere seizoenen tekenen. Van Hooijdonk werd de afgelopen maanden ook in verband gebracht met diverse clubs uit de Eredivisie. 

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws