LIVE-Discussie: Wijzigingen bij Oranje voor treffen tegen Noord-Macedonië

LIVE-Discussie: Wijzigingen bij Oranje voor treffen tegen Noord-Macedonië

21-06-2021 16:45 Laatste update: 17:07

Voor Oranje staat er niets meer op het spel, maar het mag nog in actie komen tegen Noord-Macedonië. Bij de Nederlanders zien we enkele wijzigingen, terwijl Goran Pandev zijn laatste wedstrijd ooit als profvoetballer speelt.

Oranje is al zeker van plek één in de poule en de Noord-Macedoniërs zijn na nederlagen tegen Oostenrijk en Oekraïne al uitgeschakeld. De grote vraag is nu: wordt de lijn van de eerste wedstrijden doorgetrokken of speelt Oranje met de handrem erop, met de achtste finales in Budapest op komst?

Bondscoach Frank de Boer heeft in ieder geval twee wijzigingen doorgevoerd. Marten de Roon, in het bezit van een gele kaart, en Wout Weghorst maken plaats voor Ryan Gravenberch en Donyell Malen, zoals zondag al uitlekte.

De opstelling van Oranje: Stekelenburg; Dumfries, De Vrij De Ligt, Blind, Van Aanholt; F. de Jong, Gravenberch, Wijnaldum; Malen, Memphis.

De opstelling van Macedonië: Dimitrievski - Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski - Bardhi, Ademi - Trickovski, Elmas, Trajkovski - Pandev