Wat een transformatie! Persoons (ex-Lokeren) heeft nieuwe passie gevonden

Wat een transformatie! Persoons (ex-Lokeren) heeft nieuwe passie gevonden

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 15:30ma 21-06-2021 om 15:30

Het zwarte gat is voor veel voormalige profvoetballers een jammerlijke realiteit. Dat is echter niet het geval voor Koen Persoons. De voormalige middenvelder vond een nieuwe roeping in de fitnesszaal.

Persoons was jarenlang actief bij KSC Lokeren en stond ook onder contract bij onder anderen KV Mechelen en OH Leuven. Dezer dagen speelt Persoons een niveautje lager bij amateurclub VK Ninove. Naast het voetbal heeft de voormalige profvoetballer nu een nieuwe passie gevonden.

"Nadat corona er stevig had ingehakt besloot ik om er iets aan te doen. Ik pikte mijn opleiding personal coach weer op en liet me zelf bijstaan door een fitnesscoach. Die samenwerking uitte zich al snel in mooie resultaten", vertelt Persoons aan Het Laatste Nieuws.

De fitnessmicrobe had Persoons helemaal te pakken waarop hij zelf ‘Persoons Coaching’ oprichtte. De ex-prof spendeert zijn tijd nu om ook anderen fit te krijgen. Geen enkele marketing werkt echter beter dan zelf het goede voorbeeld te geven, de transformatie van Persoons mag dan ook gezien worden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koen Persoons (@dado_1207)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws