Duivelse opportuniteit? Een kans om de wereld opnieuw wat te laten zien

Duivelse opportuniteit? "Een kans om de wereld opnieuw wat te laten zien"

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 15:15ma 21-06-2021 om 15:15

Er werd de afgelopen dagen heel wat over geschreven. Zullen de Rode Duivels tegen Finland hun opperste best doen of wordt er toch een veredelde trainingssessie? Voor Peter Vandenbempt is het duidelijk, de analist wil dat de allerbeste Rode Duivels er een spektakel van maken.

"Dit is een mooie gelegenheid om er een match van te maken zoals drie jaar geleden tegen Tunesië. Dat was genieten geblazen. Ons land veroverde toen met flitsend spel de wereld. Ik zou zeggen, doe hetzelfde tegen Finland", aldus Vandenbempt bij Sporza.

Tegen Tunesië werd het overigens 5-2, zowel Romelu Lukaku als Eden Hazard scoorde twee keer. Hazard wordt ook tegen Finland aan de aftrap verwacht, de basisplaats van Lukaku is nog onzeker. Een B-ploeg verwacht de analist echter allerminst.

"Deze situatie is niet zoals die voorafgaand aan de wedstrijd tegen Engeland op het voorbije WK. Dit is anders. Er zullen wijzigingen worden doorgevoerd maar het grote verschil is dat het nu de toppers zijn die in de ploeg zullen komen", aldus een hoopvolle Vandenbempt, die op veel Belgische doelpunten hoopt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Verwacht jij een B-elftal tegen Finland?

Ja
21%
Nee
79%
(48 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws