Borkelmans spreekt na ontslag: Heb al nieuwe aanbiedingen op zak

Borkelmans spreekt na ontslag: "Heb al nieuwe aanbiedingen op zak"

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 15:00ma 21-06-2021 om 15:00

Voor Vital Borkelmans zit zijn avontuur als bondscoach bij Jordanië erop. De voormalige assistent van Marc WIlmots bij de Rode Duivels blikt terug op zijn ontslag en kijkt ook al naar de toekomst.

Sinds 2018 stond Borkelmans aan het roer in Jordanië. De grote doelstelling was kwalificatie voor het WK in Qatar. Na een nederlaag tegen Australië was die doelstelling veraf, het kostte Borkelmans zijn job.

"Ik had nog een contract voor anderhalf jaar maar prins Ali, mijn baas en vriend, had besloten om de samenwerking te stoppen", blikt Borkelmans terug in Het Nieuwsblad. "Alles is correct afgehandeld. Ze hebben mij uitbetaald zoals het hoort, ik ben op mijn gemak nu. Het waren drie schitterende jaren maar als trainer weet je dat ze op een dag niet meer tevreden zullen zijn."

Waar de toekomst van Borkelmans ligt is nog koffiedik kijken. Een terugkeer naar België is echter geen prioriteit. "Ik heb al een paar aanbiedingen op zak maar wil eerst wat tijd met mijn familie doorbrengen vooraleer ik er weer aan begin. Die volgende opdracht hoeft trouwens zeker niet opnieuw dichter bij huis te zijn", is de coach stellig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws