Mertens stelt teleur, maar: Nog steeds één van onze topspelers

Mertens stelt teleur, maar: "Nog steeds één van onze topspelers"

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 13:45ma 21-06-2021 om 13:45

Dries Mertens heeft nog geen potten gebroken op het EK. Zijn ex-coach Georges Leekens houdt de moed er echter in. Hij gelooft dat een goaltje voor de ommekeer kan zorgen bij Mertens. 

"We mogen niet aan Dries twijfelen", aldus Leekens bij Het Laatste Nieuws. "Hij toont misschien iets minder fris - dat zal je me niet horen ontkennen. Maar hij is een speler die op elk moment kan ontploffen. Misschien straks al tegen Finland. Soms zijn het zo'n spelers die je ver brengen in een toernooi. Ik zou voorzichtig zijn met hem al af te schrijven."

Leekens gelooft niet dat Mertens uitgezongen is. "Hij is nog steeds één van onze topspelers. Hij nam vroeger al het voortouw, dat zal nu niet anders zijn. Je weet wat je aan Mertens hebt. Op, maar ook naast het veld. Een voortrekker, iemand op wie je kan tellen in de groep. Hij moet gewoon de juiste feeling terugvinden. Weet je wat kan helpen? Een strontgoaltje maken. Altijd goed voor het vertrouwen."

De vraag is wel of Mertens nog veel gaat spelen op dit toernooi. Door de terugkeer van Kevin De Bruyne en Eden Hazard dreigt hij op het achterplan te belanden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws