UPDATE: 'Speler bevestigt, Calhanoglu volgt Eriksen op en maakt pikante transfer'

UPDATE: 'Speler bevestigt, Calhanoglu volgt Eriksen op en maakt pikante transfer'

21-06-2021 11:33 Laatste update: 16:30
6

De Turkse middenvelder Hakan Calhanoglu staat voor een pikante overstap in Italië. De spelmaker loopt uit zijn contract bij AC Milan en lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij stadsgenoot Inter.

Inter, de kampioen van het afgelopen Serie A-seizoen, wil de 27-jarige middenvelder graag toevoegen aan de selectie. Het contract van Calhanoglu loopt op 30 juni af bij AC Milan. Inter aast op de handtekening van de middenvelder en volgens Sky Sport Italia biedt de club in het zwart-blauw een hoger salaris dan zijn huidige werkgever.

Na de gebeurtenissen rondom Christian Eriksen is Inter op zoek naar een alternatief op die positie in de selectie. De Deense middenvelder zakte tijdens het EK-duel met Finland in elkaar en het is nog altijd onzeker of hij terug zal keren in de voetballerij. Verwacht wordt dat op zeer korte termijn bekend wordt waar Calhanoglu volgend seizoen zal gaan spelen. De Turks international heeft, na een dramatisch verlopen EK met zijn land, in ieder geval de tijd om zijn keuze te maken.

Update: Calhanoglu gaat inderdaad de pikante overstap van AC Milan naar Internazionale maken. De spelmaker bevestigt daags na de EK-uitschakeling van Turkije tegenover TNT Spor dat hij een akkoord heeft bereikt met de Nerazzurri en dat hij één dezer dagen naar Milaan af zal reizen. Daar ligt een driejarig contract klaar, met een optie voor nog een seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie