'Mourinho wil stunten met megatransfer: Portugees belt met Sergio Ramos'

'Mourinho wil stunten met megatransfer: Portugees belt met Sergio Ramos'

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 11:02ma 21-06-2021 om 11:02

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport heeft José Mourinho Sergio Ramos gebeld om hem AS Roma te halen. De 35-jarige Spanjaard nam afgelopen week na zestien jaar afscheid van Real Madrid en staat volop in de belangstelling van meerdere Europese topclubs.

Manchester City, Manchester United, Sevilla en Paris Saint-Germain azen ook nog altijd op de handtekening van de centrale verdediger, al lijkt City zich toch langzaam terug te trekken. AS Roma is nu ook in de race, weet de Italiaanse sportkrant. Mourinho, die Ramos nog kent van zijn tijd bij Real, zou de zeer ervaren verdediger gebeld hebben om de praten over een transfer naar Italië.

De Portugese manager zou Ramos maar al te graag toevoegen aan zijn selectie, maar er zitten nog wel een aantal haken en ogen aan een eventuele overstap. Roma is namelijk afhankelijk van het wel of niet verkopen van verdediger Chris Smalling, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Everton. Als Smalling verkocht wordt is er naar verluidt ruimte om Ramos naar Rome te halen.

Ramos nam vorige week na zestien jaar afscheid van Real Madrid. De recordinternational van Spanje betreurt zijn vertrek uit Spanje, maar kan terugkijken op een ongelofelijk succesvolle tijd bij Real. De ervaren stopper werd verrassend genoeg niet geselecteerd voor het EK van deze zomer. Een kleine blessure bij Ramos was uiteindelijk de reden dat bondscoach Luis Enrique de verdediger niet meenam naar de Europese eindronde. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws